AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun yolda olmak

Kahve falında uzun yolda olmak

Kahve falında uzun yolda olmak güçsüz ve nefessiz kalacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, hak yolunu tutacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, planların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında uzun yolda olmak gördüyseniz:

  • Kendinizden yaşça daha büyük insanlarla ilişkilerinize erinizden beklediğiniz sonuçları da alamazsınız.

Kahve falında uzun ince yolda yürümek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun yolda arabayla gitmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine yorulur.

Kahve falında uzun yolda araba kullanmak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında uzun bir yolda yürümek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun yolda olmak zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun yolda koşmak mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında uzun bir yolda biriyle yürümek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun yolda yürümek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir