AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun bir yolda biriyle yürümek

Kahve falında uzun bir yolda biriyle yürümek

Kahve falında uzun bir yolda biriyle yürümek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun bir yolda biriyle yürümek gördüyseniz:

  • Belli bir karar almadan önce iyice düşünmeli, kendinizi iyi hissettiğinizden emin olmalısınız.

Kahve falında uzun yolda yürüdüğünü görmek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında uzun bir yolda biriyle yürümek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun bir yolda yürümek üzüleceğine ve kırılacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına inanılır.

Kahve falında uzun düz yolda yürümek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında uzun ince yolda yürümek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun yolda yürümek borçların ödeneceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına yorulur.

Kahve falında uzun bir yolda yürüdüğünü görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun bir yolda koşmak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir