AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun yolda arabayla gitmek

Kahve falında uzun yolda arabayla gitmek

Kahve falında uzun yolda arabayla gitmek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalettir.

Kahve falında uzun yolda arabayla gitmek gördüyseniz:

  • Mevcut anlaşmalarınız veya düzenlemeler iyi gitmiyorsa, eşyalarınızı koyacak yeni mekanlar bulmalı veya işlerinizi yoluna koyabilecek alternatif yollar araştırmalısınız.

Kahve falında uzun yolda arabayla gitmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine inanılır.

Kahve falında uzun bir yolda gitmek çok önemli başarılar elde edileceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun yolda araba sürmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun yolda araba kullanmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun yolda araba görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında dar yolda arabayla gitmek işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak yolda arabayla gitmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla düz yolda gitmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir