AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun yolda yürümek

Kahve falında uzun yolda yürümek

Kahve falında uzun yolda yürümek zarar edeceği bir döneme gireceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, hayatın yoluna gireceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, yarar getireceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun yolda yürümek gördüyseniz:

  • Sizi farklı yöne çekmek isteyen kişiler olsa da kendi yolunuzdan şaşmamalısınız.

Kahve falında uzun yolda yürüdüğünü görmek işlerinin düzene gireceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun düz yolda yürümek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine delalettir.

Kahve falında uzun bir yolda yürüdüğünü görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun bir yolda biriyle yürümek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında uzun bir yolda yürümek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında uzun ince yolda yürümek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun yolda yürümek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında uzun bir yolda koşmak hedeflerini gerçekleştireceğine, şen kahkahalar atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir