AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun bir yolda yürümek

Kahve falında uzun bir yolda yürümek

Kahve falında uzun bir yolda yürümek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun bir yolda yürümek gördüyseniz:

  • Riskli yerlerden uzak durmanızda veya riskli hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında uzun bir yolda biriyle yürümek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hastalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun düz yolda yürümek maddi olarak güç kazanacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında uzun yolda yürüdüğünü görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun bir yolda yürüdüğünü görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun yolda yürümek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun bir yolda yürümek hasta olacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun ince yolda yürümek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına inanılır.

Kahve falında uzun yolda araba sürmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir