AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun yolda koşmak

Kahve falında uzun yolda koşmak

Kahve falında uzun yolda koşmak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, ferahlığa çıkacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına işarettir.

Kahve falında uzun yolda koşmak gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarına göre hareket etmeniz gerekmiyor.

Kahve falında uzun yolda koşmak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun bir yolda koşmak böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına yorulur.

Kahve falında patika yolda koşmak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında karlı yolda koşmak moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık yolda koşmak borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gece yolda koşmak tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yolda koşmak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurlu yolda koşmak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir