AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun çimenler görmek

Kahve falında uzun çimenler görmek

Kahve falında uzun çimenler görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, işine dört elle sarılacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına yorulur.

Kahve falında uzun çimenler gördüyseniz:

  • Farklı kişilerle ilginç sohbetler, seyahatler, kısa yolculuklar veya kişisel değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında uzun yeşil çimen görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun çimenler görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çimenli tepe görmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine delalet eder.

Kahve falında çimenlerin üstünde yürümek dertlerinin dermanına kavuşacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik ve çimen görmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, bereketin ve verimin olacağına rivayet eder.

Kahve falında çimenlere basmak bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında çimen lekesi görmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında çimen ve deniz görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir