AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında uzun topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında uzun topuklu ayakkabı görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, iyi bir kariyer edineceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Yüzeysel çözümler yerine, nedenlere odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında uzun topuklu ayakkabı görmek geri planda kalacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun topuklu ayakkabı giymek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabı giyen kadın görmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil topuklu ayakkabı giymek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek keyifli sohbetler edeceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı giymek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı topuğu kırılması görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir