AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı giymek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı giymek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, planların sarkacağına rivayet eder.

Kahve falında topuklu siyah ayakkabı giymek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında topuklu siyah ayakkabı görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, kimden akıl soracağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı aramak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni siyah topuklu ayakkabı görmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir