AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun süredir görmediği birini görmek

Kahve falında uzun süredir görmediği birini görmek

Kahve falında uzun süredir görmediği birini görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, büyük paralar kazanacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, yeni bir çevre edinileceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun süredir görmediği birini gördüyseniz:

  • Elinize çok fazla bilgi geçebilir, aralarında sır olarak saklanılması gerekenler olabilir.

Kahve falında uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında uzun süredir görmediği birini görmek mirasa, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun süre namaz kılmak ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek başarı elde edeceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalettir.

Kahve falında uzun süre görmediğin arkadaşını görmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında uzun süre görmediğin birini görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun süre banyo yapmak üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına yorulur.

Kahve falında uzun süre işediğini görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir