AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek

Kahve falında uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek

Kahve falında uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek borcunun kalmayacağına, sorunlarının da çözüleceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına işarettir.

Kahve falında uzun süre görmediğin bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenirseniz, sevdiğiniz bir kişiyi mutlu etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında uzun süre görmediğin arkadaşını görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun süredir görmediği arkadaşını görmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına delalet eder.

Kahve falında uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun süre banyo yapmak sözler sarf edeceğine, önemli yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun süre işediğini görmek parasının ve malının artacağına, düşmanlarımızı alt etmeye delalet eder.

Kahve falında uzun süre uçmak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir