AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun süre namaz kılmak

Kahve falında uzun süre namaz kılmak

Kahve falında uzun süre namaz kılmak beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında uzun süre namaz kılmak gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz veya bilginiz test edilebilir.

Kahve falında uzun süre namaz kılmak maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, eskisinden de iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun süre işediğini görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında uzun süre görmediği birini görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında uzun süre uyumak kişinin eski aşkına geri döneceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında uzun süre görmediğin birini görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek çok zor günler geçirileceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında uzun süredir görmediğin birine sarılmak idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine delalet eder.

Kahve falında uzun süredir görmediği birini görmek kendisini eve kapatacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir