AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun süre yürümek

Kahve falında uzun süre yürümek

Kahve falında uzun süre yürümek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, günlerini hastanede geçireceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hastaysa şifa bulacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına yorulur.

Kahve falında uzun süre yürümek gördüyseniz:

  • Kısa yoldan ilerlemeye çalışırsanız sonuçları istendiği şekilde olmayabilir.

Kahve falında uzun süre yürümek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun süre uçmak kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına delalet eder.

Kahve falında uzun süre uyumak sözlerinden çıkmayacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Kahve falında uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun süredir görmediği birini görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine delalet eder.

Kahve falında uzun süre görmediğin birini görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Kahve falında uzun süre görmediği birini görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir