AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun süre uçmak

Kahve falında uzun süre uçmak

Kahve falında uzun süre uçmak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun süre uçmak gördüyseniz:

  • Ya şu anki ilişkilerinizdeki problemler çözülecek ya da yeni bir ilişki içine girerek daha mutlu olacaksınız.

Kahve falında uzun süre uçmak çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında kısa süreli uçmak hem de zengin biri olacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına inanılır.

Kahve falında uzun süre yürümek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun süre banyo yapmak az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında uzun süre uyumak yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun süre görmediğin birini görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir