AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun süredir görmediğin birine sarılmak

Kahve falında uzun süredir görmediğin birine sarılmak

Kahve falında uzun süredir görmediğin birine sarılmak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında uzun süredir görmediğin birine sarılmak gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Kahve falında uzun süredir görmediğin birine sarılmak mutlu zamanlar geçireceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında uzun süre görmediği birini görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun süredir görmediği arkadaşını görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında uzun süre uyumak çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun süre işediğini görmek hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun süre çiş yapmak sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun süre görmediğin birini görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, büyük başarıya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun süre yürümek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir