AnaSayfa / Genel / Kahve falında sopa yemek

Kahve falında sopa yemek

Kahve falında sopa yemek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, dış ticarete atılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sopa yemek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramıyabilirsiniz.

Kahve falında babadan sopa yemek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden sopa yemek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında sopa yemek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, kesesinin dolacağına delalet eder.

Kahve falında birinden sopa yemek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafaya sopa yemek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah sopa görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, dertlerinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sopayla dövmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bilardo sopası görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir