AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağının kırık olduğunu görmek

Kahve falında bacağının kırık olduğunu görmek

Kahve falında bacağının kırık olduğunu görmek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına işaret eder.

Kahve falında bacağının kırık olduğunu gördüyseniz:

  • İşinizde bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bacağını kırık görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında bacağı kırık at görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine alamet eder.

Kahve falında bacağı kırık görmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağı kırık birini görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine delalettir.

Kahve falında bacağının kırık olduğunu görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kırık kol ve bacak görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kırık kavanoz görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına inanılır.

Kahve falında kırık soba görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir