AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağı kırık görmek

Kahve falında bacağı kırık görmek

Kahve falında bacağı kırık görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağı kırık gördüyseniz:

  • Kızgınlığa izin vermemelisiniz.

Kahve falında bacağı kırık birini görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bacağını kırık görmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bacağı kırık at görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağının kırık olduğunu görmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına alamet eder.

Kahve falında bacağı kırık görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kırık kol ve bacak görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık dişli tarak görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında kırık çekyat görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir