AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağı kırık birini görmek

Kahve falında bacağı kırık birini görmek

Kahve falında bacağı kırık birini görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, üzüntülerinin biteceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağı kırık birini gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında bacağı kırık görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, belalara denk gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağının kırık olduğunu görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında kırık kol ve bacak görmek şansının kendisinden yana gideceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağı kırık birini görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağını kırık görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağı kırık at görmek hainlik yapacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kırık çakmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine inanılır.

Kahve falında cam kırıkları üstünde yürümek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir