AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağını kırık görmek

Kahve falında bacağını kırık görmek

Kahve falında bacağını kırık görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, iyi geçineceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağını kırık gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalısınız.

Kahve falında bacağı kırık birini görmek varlık içinde yokluk çekileceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağının kırık olduğunu görmek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, isteklerinize kavuşacağınıza inanılır.

Kahve falında bacağı kırık görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık kol ve bacak görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını işaret eder.

Kahve falında bacağı kırık at görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, problemlerini çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağını kırık görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında kırık kemer görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine yorulur.

Kahve falında altın kırık yüzük görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir