AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık soba görmek

Kahve falında kırık soba görmek

Kahve falında kırık soba görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kırık soba gördüyseniz:

  • Bazı konularda aylar sürebilecek maceralara atılmak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında kırık soba görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalettir.

Kahve falında sobada ısınmak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sobadan kül almak herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soba borusu çıkarmak bolluğun sürekli olacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına delalet eder.

Kahve falında soba ve borusunu görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında kömür soba görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sobanın kurumunu görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında banyoda soba görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir