AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağı kırık at görmek

Kahve falında bacağı kırık at görmek

Kahve falında bacağı kırık at görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, kudret ve destek olacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işarettir.

Kahve falında bacağı kırık at gördüyseniz:

  • İyi niyetli yaklaşımlarınız takdir edilmiyor.

Kahve falında bacağı kırık at görmek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında bacağının kırık olduğunu görmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacağını kırık görmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bacağı kırık görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağı kırık birini görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kırık kol ve bacak görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, huzurlu hissedileceğine alamet eder.

Kahve falında kırık ayaklı at görmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı kırık at görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir