AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık kavanoz görmek

Kahve falında kırık kavanoz görmek

Kahve falında kırık kavanoz görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık kavanoz gördüyseniz:

  • Başkalarından onay veya yardım beklemeden hareket etmeniz, onay ya da destek bekleyerek harekete geçmenizden daha fazla işe yarayabilir.

Kahve falında kırık kavanoz görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında kavanozla bal görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında kavanozda salça görmek işlerin yoluna sokulacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına delalettir.

Kahve falında kavanozda turşu görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında kavanozda yılan görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kavanoz bal görmek yeni bir eve taşınılacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında kavanozda balık görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında kavanozda çikolata görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir