AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun saç kestirmek

Kahve falında uzun saç kestirmek

Kahve falında uzun saç kestirmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun saç kestirmek gördüyseniz:

  • Değişken tavırlarınız bazılarının kafasını karıştırırken bazı kişilerin heyecanlandırabilir.

Kahve falında uzun saçı kestirmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında uzun saç kestirmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına delalet eder.

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işarettir.

Kahve falında saçını kestirdiği görmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına delalettir.

Kahve falında kızının saçını kestirdiğini görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında saçını küt kestirmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, atılan adımların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında kısa saç kestirmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına yorulur.

Kahve falında berbere saç kestirmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir