AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını kestirmiş olmak

Kahve falında saçlarını kestirmiş olmak

Kahve falında saçlarını kestirmiş olmak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kestirmiş olmak gördüyseniz:

  • Keskin hareketlerden veya hamlelerden kaçınmalısınız.

Kahve falında kızının saçını kestirmek kendine olan güvenini yitireceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarını kısa kestirmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının saçlarını kestiğini görmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, iş hayatında başarılı olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında saçını kestirmek istemek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah saç kestirmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında saç kestirmeyi istemek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını kısa kestirdiğini görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını kestirdiğini görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir