AnaSayfa / Genel / Kahve falında berbere saç kestirmek

Kahve falında berbere saç kestirmek

Kahve falında berbere saç kestirmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında berbere saç kestirmek gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlar gelecekte olacakların habercisi değildir.

Kahve falında erkek berberinde saç kestirmek gözyaşlarının dineceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında berbere saç kestirmek sorunlarının birken beş olacağına, eğlenceli günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini berberde görmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında berber görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, bir bebek sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında bayan berber görmek uzun sohbetler edeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek berberi görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında berber koltuğuna oturmak yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında berberlik yapmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir