AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun saçını kestiğini görmek

Kahve falında oğlunun saçını kestiğini görmek

Kahve falında oğlunun saçını kestiğini görmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, variyetini çoğaltacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına yorulur.

Kahve falında oğlunun saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Belli konulardaki istekliliğinizi biraz frenlemenizde fayda var.

Kahve falında oğlunun saçını kestirmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında oğlunun saçını kestiğini görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında oğlunu kestiğini görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun sakalını kestiğini görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına işaret eder.

Kahve falında kuaföre saç kestirmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçın kestirmek kendi şansını kendi yaratacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin saçını kestirmiş görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına alamet eder.

Kahve falında kısacık saç kestirmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir