AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının saçını kestirdiğini görmek

Kahve falında kızının saçını kestirdiğini görmek

Kahve falında kızının saçını kestirdiğini görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Bonkörlük sınırlarınızı zorlamamanızda fayda var.

Kahve falında kızının saçını kestirmek şansının bir ömür yaver gideceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının saçını kestirdiğini görmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Kahve falında kızının saçını kestiğini görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının saç kestirmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında kızının saç kestirdiğini görmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızını kestiğini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç kısa kestirmek Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine delalettir.

Kahve falında saçlarını erkek gibi kestirmek prestij kaybı yaşanacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir