AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kestirdiği görmek

Kahve falında saçını kestirdiği görmek

Kahve falında saçını kestirdiği görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Kahve falında saçını kestirdiği gördüyseniz:

  • Dışarıdan bir kişi başarmak istediğiniz konularda üzüntülere neden olabilir.

Kahve falında saç kestirmeye çalışmak yeni çalışmalar ortaya konacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine delalettir.

Kahve falında başkasının saçını kestirmiş görmek kısmetinin açık olacağına, kalabalık günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kızının saçını kestirdiğini görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına delalettir.

Kahve falında saçları kısa kestirmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini saçlarını kestirmiş görmek özgüveninde artış yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını saçını kestiğini görmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi saçını kestirmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında saçını perçem kestirmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir