AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını küt kestirmek

Kahve falında saçını küt kestirmek

Kahve falında saçını küt kestirmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, sözler sarf edeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına inanılır.

Kahve falında saçını küt kestirmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde kaba veya sorun çıkartmaya eğilimli kişiler olabilir, onları affederseniz, puan kazanabilirsiniz.

Kahve falında saçları küt kestirmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını küt kestirmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı küt kestirmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küt saç kestirmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına yorulur.

Kahve falında küt saç görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına işarettir.

Kahve falında saçının küt kesildiğini görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçları küt kesmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine delalettir.

Kahve falında saçını küt kesmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir