AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağının ısırıldığını görmek

Kahve falında bacağının ısırıldığını görmek

Kahve falında bacağının ısırıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, güzelliklere rast gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında bacağının ısırıldığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı tartışmaya açmanız, kimlerin bir parçası olmak istediğini, kimlerinse olmayacağını anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında bacağının ısırıldığını görmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağından ısırılmak zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına delalettir.

Kahve falında birinin parmağını ısırıp koparmak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini ısırmaya çalışmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında yılan ısırırken görmek ferahlayacağına, esenleyeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında deve tarafından ısırılmak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı tarafından ısırılmak bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında yengeç tarafından ısırılmak tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir