Kahve falında bacağından ısırılmak

Kahve falında bacağından ısırılmak aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağından ısırılmak gördüyseniz:

  • Bazı gerekli alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında bacağının ısırıldığını görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bacağından ısırılmak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalettir.

Kahve falında cin tarafından ısırılmak sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işaret eder.

Kahve falında timsah tarafından ısırılmak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ısırmayan yılan görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek tarafından ısırılmak hayırlı kişiler ile tanışacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında köpek ısırıyor görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında kara kedi ısırması görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top