AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengeç tarafından ısırılmak

Kahve falında yengeç tarafından ısırılmak

Kahve falında yengeç tarafından ısırılmak sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına inanılır.

Kahve falında yengeç tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin veya iş birliklerinizin gelişmesine yardımı dokunacak konuşmaları başlatabilirsiniz.

Kahve falında yengeç tarafından ısırılmak kazancında da artış meydana geleceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında yengeç tarafından ısırıldığını görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına tabir olunur.

Kahve falında yengecin ısırması görmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Kahve falında yengeç ısırması görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında yengeç tarafından kovalanmak rızkının da genişleyeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarasa tarafından ısırılmak ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, güzel bir haber almaya alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında köpek tarafından ısırıldığını görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir