AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin parmağını ısırıp koparmak

Kahve falında birinin parmağını ısırıp koparmak

Kahve falında birinin parmağını ısırıp koparmak büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin parmağını ısırıp koparmak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli bir adım olsa da, herkes için en iyi olanı yapmalısınız.

Kahve falında parmak ısırarak koparmak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmak ısırıp koparmak sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, çocuk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin parmağını ısırarak koparmak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının parmağını ısırıp koparmak evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında ısırarak parmak koparmak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında parmağının ısırıldığını görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin parmağını ısırıp koparmak yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağını ısırarak koparmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir