AnaSayfa / Genel / Kahve falında minareden düştüğünü görmek

Kahve falında minareden düştüğünü görmek

Kahve falında minareden düştüğünü görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına yorulur.

Kahve falında minareden düştüğünü gördüyseniz:

  • Size rahatsızlık veren bazı değişimler yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında minareden düştüğünü görmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına rivayet eder.

Kahve falında cami minaresinin eğildiğini görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sallanan minare görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına yorulur.

Kahve falında üç minareli cami görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabenin minaresini görmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında minareden atlamak sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan minare görmek dünya malı edineceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına alamet eder.

Kahve falında caminin minaresine çıkmak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir