AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin içinde minare görmek

Kahve falında denizin içinde minare görmek

Kahve falında denizin içinde minare görmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, insanları kıracağına, üzeceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, eve kapanacağına, yarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında denizin içinde minare gördüyseniz:

  • Maddi açıdan güzel gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında denizin içinde minare görmek layık olduklarına sahip olacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında deniz minaresi görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında minarelerin yıkıldığını görmek donanımlı kılacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalettir.

Kahve falında çift minare görmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil minare görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında minarenin tepesine çıkmak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında minaresi olmayan cami görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında minare yıkılmak çıkış yolları bulacağına, insanların birbirine kenetleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir