AnaSayfa / Genel / Kahve falında minareler görmek

Kahve falında minareler görmek

Kahve falında minareler görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, verimliliğinin de artacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında minareler gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Kahve falında iki minareli cami görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında cami minaresinden düşmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil minare görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine işarettir.

Kahve falında minare kandili görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil minareli cami görmek toplum içindeki değerinin artacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine delalettir.

Kahve falında minarenin yükseldiğini görmek insanlarla tartışacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında minareden düştüğünü görmek kazancının eksilmeyeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine alamet eder.

Kahve falında çift minare görmek yenileneceğine ve can bulacağına, üzüntülerinin biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir