AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun kuyruklu elbise giymek

Kahve falında uzun kuyruklu elbise giymek

Kahve falında uzun kuyruklu elbise giymek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya yorulur.

Kahve falında uzun kuyruklu elbise giymek gördüyseniz:

  • Kendinizi bitkin hissediyorsunuz.

Kahve falında uzun kuyruklu elbise giymek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kuyruklu elbise giymek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil uzun elbise giymek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun pembe elbise giymek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında mor uzun elbise giymek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlara iyilik yapmaya işaret eder.

Kahve falında uzun elbise giymek işinin gücünün hep rast gideceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına inanılır.

Kahve falında uzun mor elbise giymek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında siyah uzun elbise giymek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir