AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruğu uzun gelinlik görmek

Kahve falında kuyruğu uzun gelinlik görmek

Kahve falında kuyruğu uzun gelinlik görmek talihin yüzlerine güleceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, sevap işleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyruğu uzun gelinlik gördüyseniz:

  • Aileden kimselerin sorunlarıyla ilgilenecek, yardımcı olmak isteyeceksiniz.

Kahve falında uzun kuyruklu gelinlik görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına alamet eder.

Kahve falında kuyruğu uzun gelinlik görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun kuyruklu kedi görmek huzurunu yerine getireceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına yorulur.

Kahve falında uzun kuyruklu fare görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında uzun kuyruklu kertenkele görmek bereketli işlere gireceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına işaret eder.

Kahve falında kuyruğu uzun fare görmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında uzun kuyruklu elbise giymek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun kuyruklu hayvan görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir