AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağının alçıya alındığını görmek

Kahve falında bacağının alçıya alındığını görmek

Kahve falında bacağının alçıya alındığını görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, güzel bir haber almaya delalet etmektedir.

Kahve falında bacağının alçıya alındığını gördüyseniz:

  • Yetiştirilmeyen veya eksik tamamlanan işler nedeniyle eleştiri alabilirsiniz.

Kahve falında bacağının alçıya alındığını görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına inanılır.

Kahve falında kolunun alçıya alındığını görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, kötü günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağı alçılı görmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağının alçıda olduğunu görmek vefalı bir insan olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağını alçıda görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında bacağı alçıda görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine işarettir.

Kahve falında birinin gözaltına alındığını görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında bir işe alındığını görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir