AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir işe alındığını görmek

Kahve falında bir işe alındığını görmek

Kahve falında bir işe alındığını görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, hayır vereceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, haneye dertlerin gireceğine , çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayırlı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir işe alındığını gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınız istediğiniz sonuçları vermiyorsa, biraz sakinleşip olayları yeniden değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında işe alındığını duymak hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir işe alındığını görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında organlarının alındığını görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında rahminin alındığını görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, çok iyi paralar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında birinin rehin alındığını görmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kaşın alındığını görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine delalettir.

Kahve falında birinin gözaltına alındığını görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına yorulur.

Kahve falında halı alındığını görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir