AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun kılıç görmek

Kahve falında uzun kılıç görmek

Kahve falında uzun kılıç görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına yorulur.

Kahve falında uzun kılıç gördüyseniz:

  • Kaygıları bir kenara bırakıp ilerlemekte fayda var.

Kahve falında uzun kılıç görmek el üstünde tutulacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına inanılır.

Kahve falında kılıçla birini kesmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kılıç kaldırmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında kılıç çiçeği ekmek gönül hoşluğu yaşayacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında azrailin kılıcını görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kılıç yapmak hayatı ile bazı kararlar vereceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda kılıç çiçeği görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paşa kılıcı çiçeği görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir