AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç çiçeği ekmek

Kahve falında kılıç çiçeği ekmek

Kahve falında kılıç çiçeği ekmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, elinin darlaşacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, öz güven kazanacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıç çiçeği ekmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız jestler veya yardımlar diğerlerinin gözünde değer kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kılıç çiçeği ekmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kılıç çiçeği görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, dinde tartışmaya tabir olunur.

Kahve falında saksıda kılıç çiçeği görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında paşa kılıcı çiçeği görmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç çiçeği almak kaderinin yüzüne güleceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kılıç çiçeği sulamak masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç çiçeğini görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kılıç çiçeği dikmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, sevinçli bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir