AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşları birleşmiş görmek

Kahve falında kaşları birleşmiş görmek

Kahve falında kaşları birleşmiş görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, yetkili bir göreve atanacağına, hükmünün geçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşları birleşmiş gördüyseniz:

  • Olayları bizzat ele almanız veya işlerin içerisinde yer almanız durumunda fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kaşları aldırmak alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında kaşları uzamış görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, emeklerinin heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşını aldırdığını görmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, halsizleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kaşını aldığını görmek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin kaşını almak kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında kaş kazımak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında kaşlarının azaldığını görmek sorunlarının tamamen biteceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşları kazımak üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir