AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşa kalem görmek

Kahve falında kaşa kalem görmek

Kahve falında kaşa kalem görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, istediklerini elde edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, kötü duygularından arınacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşa kalem gördüyseniz:

  • Bazı konulara ilgisiz kalmak istemenize rağmen koşullar olayların içinde yer almanızı gerektirebilir.

Kahve falında kaş kalemi görmek başarılarının eksilmeyeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşa kalem görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında saç ve kaş boyatmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında kaş aldırdığını görmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında az kaş görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kaşları birleşik görmek borçlarını bitireceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ elinin kaşındığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaş alınmasını görmek sorunların üstüste geleceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir