AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtını kaşıtmak

Kahve falında sırtını kaşıtmak

Kahve falında sırtını kaşıtmak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Kahve falında sırtını kaşıtmak gördüyseniz:

  • İnsanları veya olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında sırtını kaşıtmak sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sırtı kaşınmak kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kalın kaşlı olduğunu görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gür kaş görmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına delalettir.

Kahve falında kara kaş görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında kaşın kesilmesini görmek sürekli bağırıp çağıracağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kaşlarını siyah görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, istediği noktalara geleceğine delalet eder.

Kahve falında kaş ve bıyık aldırmak bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir