AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı uzun etek görmek

Kahve falında kırmızı uzun etek görmek

Kahve falında kırmızı uzun etek görmek borç içinde bir yaşam süreceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı uzun etek gördüyseniz:

  • Zorlandığınız bazı konular varsa, akışa bırakmak, yine, bir o kadar zor olabilir.

Kahve falında uzun kırmızı etek görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı uzun etek görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun kırmızı etek giymek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, daha rahat para kazanacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı uzun etek giymek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun etek giydiğini görmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı uzun etek giymek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun kot etek giymek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında mavi uzun etek giymek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir