AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun lacivert etek görmek

Kahve falında uzun lacivert etek görmek

Kahve falında uzun lacivert etek görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun lacivert etek gördüyseniz:

  • Hassas bir karar almadan önce duygularınızı göstermemenizde fayda var.

Kahve falında uzun lacivert etek görmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun beyaz etek giymek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı uzun etek giymek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine alamet eder.

Kahve falında mavi uzun etek giydiğini görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında uzun kırmızı etek giymek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun etek aldığını görmek huzur ve şifa bulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine delalettir.

Kahve falında pembe uzun etek giymek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında uzun etek giymek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir