AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvardan düştüğünü görmek

Kahve falında duvardan düştüğünü görmek

Kahve falında duvardan düştüğünü görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına delalettir.

Kahve falında duvardan düştüğünü gördüyseniz:

  • Eğitimsel konularda sizi yanıltan kişiler olabilir.

Kahve falında çocuğunun duvardan düştüğünü görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında duvardan düşen birini görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvardan düştüğünü görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında yeşil duvarlı ev görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına delalettir.

Kahve falında duvarda yılan görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına işaret eder.

Kahve falında tuğla duvar örmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kırgınlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvarda böcek görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarların yıkıldığını görmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, başarıların devamlı olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir