AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarlarını beyaz görmek

Kahve falında evin duvarlarını beyaz görmek

Kahve falında evin duvarlarını beyaz görmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kişinin şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin duvarlarını beyaz gördüyseniz:

  • Mesela duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Kahve falında evin duvarlarını beyaz görmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında evin duvarının yıkılması görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında depremde evinin duvarının çatladığını görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, meşakkate düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında evinin duvarını yıkılmış görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına delalet eder.

Kahve falında evin duvarlarını yıkamak günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında evin duvarında küf görmek kişinin adeta gençleşeceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde duvar örmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin duvarını yıkmak aile içindeki huzurun kaçacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir